avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract servicii telefonie mobila-probleme reziliere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract servicii telefonie mobila-probleme reziliere

Buna ziua, doresc sa-mi raspundeti la urmatoarul caz:Am avut un abonament (editat) ,am respectat termenii contractului ,adica dupa 2 ani cand a expirat termenul contractual l-am reziliat,prin telefon la numarul de relatii cu clientii, spunandu-mi cei de la (editat) ca e in regula ,au inregistrat cererea de reziliere si nu mai e nevoie sa fac o cerere scrisa. Eu am stat linistit ca e totul in ordine, deoarece facturile nu au mai sosit ca si pana la reziliere, in mod regulat ,lunar. Dupa 2 ani primesc o instiintare de la o firma de recuperare,ca am o datorie la (editat) ,care cu penalizari se ridica la 3300 ron, si ei au preluat de la (editat) datoriile mele si ca trebuie sa platesc in 5 zile de la data primirii instiintari ,altfel ajung la proces cu ei .Deci ,Compania (editat) nu m-a anuntat, timp de 24 de luni ca mi s-au acumulat penalizarile, nu am fost nici macar avertizat telefonic sau prin sms ca am datorii fata de ei, eu stiind ca a fost reziliat contractul., am stat linistit nici nu banuiam ca poate sa se intample asa ceva. Am platit suma respectiva deoarece in contractul de abonament era trecut proprietatea parintilor ca locuinta si nu am vrut sa aiba probleme.Va rog sa-mi raspundeti daca as putea avea castig de cauza fata de (editat) daca ii dau in judecata pentru ca cu buna stiinta au lasat sa se acumuleze aceasta suma , fara avertisment sau instiintare. Multumesc .

Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
Cel mai recent răspuns: laszlorobert , utilizator 15:30, 4 Octombrie 2011
Este putin probabil sa mai puteti recupera suma intrucat ,prin plata voluntara ,nu ati facut altceva decat sa recunoasteti si sa acceptati debitul.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
Nu se puteau atinge de proprietatea parintilor. V-au cam jegmanit. Trebuia sa intrebati aici inainte sa platiti ceva. Noi eram mai ieftini. :))
:))imi place ,oricum va multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie telefon alxxx alxxx În anul 2005 am încheiat un contract cu o firma de telefonie mobilă pe o perioadă de 1 an. După aproximativ 6 luni am pierdut telefonul mobil, iar până ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante; furnizor telefonie mobila papickads papickads in urma cu 2 zile am primit o scrisoare de la [ editat] LTD,cum ca a preluat creeantele de la [editat], iar eu le sunt dator cu suma de 585lei , aceasta ... (vezi toată discuția)
recuperare debit de catre societate recuperari creante, prin executare silita LoreB LoreB Buna ziua, as dori sa imi oferiti parerea dumneavoastra intr-o problema de care nu reusesc sa scap. Tatal meu are un abonament o firma de telefonie cu o ... (vezi toată discuția)