avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... studii superioare de scurta durata - studii postliceala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

studii superioare de scurta durata - studii postliceala

Buna ziua !
Sunt studenta in anul II la Facultatea de Psihologie si as dori sa ma inscriu din acest an si la o Postliceala Sanitara. As dori sa stiu daca se poate .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: catalin_just , utilizator 13:26, 11 Septembrie 2008
Sigur ca da, puteti urma simultan cursurile a doua facultati , sau ale unei facultati si ale unei postliceale.
dar sa fie acreditata/autorizata, da?
a.oana a scris:

Buna ziua !
Sunt studenta in anul II la Facultatea de Psihologie si as dori sa ma inscriu din acest an si la o Postliceala Sanitara. As dori sa stiu daca se poate .
Multumesc.

:stunned:studii superioare de scurta durata nu mai exista, stiati asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postliceala simultan cu facultatea buna! as dori sa ma inscriu ... xpuissancex xpuissancex Postliceala simultan cu facultatea Buna! As dori sa ma inscriu anul acesta simultan la o postliceala si o facultate, ambele cu frecventa si cu cursuri pe ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Tuculescu Cristina Tuculescu Cristina Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist din 2001 in urma absolvirii Scolii Postliceale Sanitare Fundeni- specializarea asistent medicat generalist. ... (vezi toată discuția)