avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Postliceala simultan cu facultatea Buna! As dori sa ma ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Postliceala simultan cu facultatea Buna! As dori sa ma inscriu ...

Postliceala simultan cu facultatea

Buna! As dori sa ma inscriu anul acesta simultan la o postliceala si o facultate, ambele cu frecventa si cu cursuri pe timp de zi. Intrebarile mele sunt:
1. Pot fi acceptata la ambele in conditiile in care la ambele institutii cursurile se desfasoara zilnic si cer frecventa?
2. Pot intra la buget la ambele? Exista posibilitatea de a ma pune sa aleg la care din ele sa platesc taxa, sau le pot face pe amandoua la buget (in conditiile in care, sa presupunem, as reusi sa intru la buget la ambele)?

Alte discuții în legătură

Drept studii bugetate Zamack Fritz Zamack Fritz Dacă vreau sa urmez o postliceala și simultan o facultate obținând la amândouă examene de admitere medie pentru buget, cum procedez? E posibil sa rămân ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ccc daca ma inscriu la feg? SimonaIo SimonaIo Buna seara! Ma adresez dvs in speranta unui raspuns concret. Ma aflu in urmatoarea situatie: urmeaza sa nasc pe data de 28 oct anul curent. Am absolvit in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Puchiduta Puchiduta Buna ziua, De 3 ani sunt studenta la zi la Facultate Inginerie Chimica Politehnica , Bucuresti. Si din decembrie 2017 sunt eleva la zi Scoala Postliceala ... (vezi toată discuția)