avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am pierdut fondul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am pierdut fondul

In cazul in care am pierdut fondul, pentru depasirea vitezei cu 50 km/h peste limita legala, se mai poate face recurs?
Exista si alta cale de atac?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:26, 4 Octombrie 2011
nu mai exista calea de atac a recursului. depuneti permisul la politie in 15 zile de la data pronuntarii sentintei.
Nu, hotararea dvs. este definitiva si irevocabila de la data pronuntarii.
Daca nu predati permisul de conducere in termen de 15 zile de la data pronuntarii, perioada suspendarii dreptului de a conduce va fi majorata cu 30 de zile.
Permisul se preda la serviciul de politie rutiera impreuna cu un certificat de grefa care contine solutia pronuntata de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa, hotarare irevocabila fbaflorin fbaflorin Buna...acum ceva timp am depus o plangere la judecatorie impotriva unui proces verbal de constatare(amenda 740 si permis suspendat 30 zile). La judecatorie s-a ... (vezi toată discuția)
Predarea permisului dupa pronuntarea hotararii RazvanCr RazvanCr Am si eu o problema si nu stiu cum sa procedez. In data de 25.08.2010 am fost depistat de aparatul radar cu 199 km/h in afara localitatii. Dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis faleza faleza am dus permisul la politie in vederea suspendarii,si mi-au dat inca 30 de zile pentru ca am depasit termenul de 15 zile de la data procesului desi in ziua in ... (vezi toată discuția)