avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare, furt fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare, furt fals si uz de fals

In urma cercetarilor efectuate de organele competente, s-a inceput urmarirea penala a unei persoane care a falsificat bilete de scoatere de numerar din banca, fara a avea dreptul sa le completeze ci doar sa ridice sume de bani (aceasta persoana era secretara in acea firma). Aceasta a si semnat in fals aceste bilete. Persoana pagubita (care avea functie de administrator) se constituie parte civila in proces cu suma ce i-a fost sustrasa (120.000 ron) plus daune morale si materiale. Intrebarea mea este: Fiind prima fapta si avand in vedere ca are in grija 2 minori, poate scapa cu suspendare? Suma de bani daca nu va fi recuperata, se va transforma in pedeapsa cu inchisoarea?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:28, 4 Octombrie 2011
poate obtine suspendarea insa faptul ca prejudiciul nu a fost recuperat va fi in defavoarea inculpatului. sunt multe elemente ce influenteaza instanta in dispunerea masurii de a suspenda executarea unei pedepse - aveti nevoie de un avocat bun care sa scoata in evidenta orice circumstanta favorabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare kokobelo007 kokobelo007 buna ziua.am un amic care e inculpat intr un proces penal art 208 alin 1-art 209 alin 1 lit a si g,este la prima fapta nu are cazier care ar fi ... (vezi toată discuția)
Ajutor inselaciune camy77 camy77 Am si eu o grava problema. am un dosar penal pe rol ,pe 29 feb e infatisarea, eram incadrata la delapidare, dar am inteles ca mi-a fost sch. in ... (vezi toată discuția)
înºelãciune sau fals??? ContSters77368 ContSters77368 Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)