avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca la nivel de ramura sanitara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca la nivel de ramura sanitara

buna ziua!am si eu o mare rugaminte la d-vs....as dori sa stiu de unde pot sa obtin contractul colectiv de munca la nivel de ramura sanitara semnat saptamana trecuta...l-am cautat peste tot dar nu l-am gasit.Va rog din suflet cei care il aveti sa il trimiteti pe adresa de e-mail a_alina_84@yahoo.com sau sa imi dati adresa unde pot sa il gasesc.
Va multumesc anticipat celor care ma vor ajuta cu aceasta informatie.Ozi buna va doresc...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:07, 23 Septembrie 2008
Am intrat pe Google, am scris " contract colectiv de munca ramura sanatate" si am descoperit multe site-uri cu aceasta denumire. Succes!
@ tudorvaleriu
Acele site- uri contin un ccm la nivel de ramura de sanatate mai vechi. Cel din 2008 inca nu este publicat.
buna ziua!stie cineva daca s-a mai publicat acest contract la nivel de ramura sanitara pentru ca am mare nevoie de el.eu nu l-am gasit.va mutumesc anticipat pentru raspunsuri
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2008
alina 84, utilizator
O sa fie publicat in Monitorul Oficial . Putina rabdare .
In 30 de zile de la inregistrarea lui la Ministerul Muncii

Alte discuții în legătură

Ccm ramura sanitara stelarman stelarman Buna dimineata! Pe 30 iunie a fost semnat Contractul colectiv de muncă la nivel de grup de unităţi al Ministerului Sănătăţii şi unităţilor din ... (vezi toată discuția)
Neacordarea primei de nastere grete grete Sunt medic,am nascut in urma cu 4,5 luni si mi se refuza acordarea primei de nastere de catre unitatea angajatoare(spital)pe motiv ca nu este semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura little one little one Ciao, As vrea sa stiu daca sunt publicate pt anul acesta CCM-urile la nivel de ramura si daca da unde l-as putea gasi pe cel pt productie. multumesc (vezi toată discuția)