avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inregistrare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inregistrare auto

Buna ziua

Va deranjez deoarece am o problema , sotul meu are o masina pt care a platit leasing pana acum trei luni , in ultimele trei luni mama lui a preluat leasingul din motive care nu tin de el. acum pe 15.09.2011 s-a incheiat leasingul si actele necesare inmatricularii au fost emise pe numele mamei.
As vrea sa stiu daca se poate ca masina sa fie inscrisa pe numele sotului direct la politie fara sa o mai inscrie intai pe numele mamei, adica merge la finante o radiaza de pe numele mamei in baza contractuli de vanz cumparare si o inscrie pe numele lui, face rca pe numele lui si cu toate actele merge abia la politie sa o inscrie pe numele lui.

as vrea un sfat

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Vasile Văcariu , Consilier juridic 18:43, 5 Octombrie 2011
Se poate imnatricula pe numele sotului d-voastra fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere si autentificare catalin251986 catalin251986 vreau sa cumpar o masina dar care nu mai are asigurare in schimb itp are iar proprietarul vrea sa o radiem sa o treaca pe numele meu ..cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)
Urgent - contract de vanzare-cumparare auto ana.ana ana.ana Buna, Situatia este urmatoarea: o persoana fizica romana stabilita in Spania isi imputerniceste fratele sa ii vanda masina; fratele face un contract de ... (vezi toată discuția)
Am terminat leasingul.nu am r.c.a.in o luna pe ce nume fac asigurarea? ioana.2009 ioana.2009 am avut leasingul pe r.c.i.. am terminat cu ei,dar acum o inmatriculez pe p.j.,cu totul alta decat cea trecuta la utilizator.in timpul lunii in care nu am ... (vezi toată discuția)