avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ReviSal HG500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ReviSal HG500/2011

In momentul incarcarii fisierului .rvs pe on-line apare la un moment dat urmatorul mesaj "413 Request Entity Too Large" ce inseamna?
Cel mai recent răspuns: brinzaru , utilizator 12:41, 6 Octombrie 2011
In aczul acestei erori , serverul de Web (care rulează site-ul Web), consideră că fluxul de date HTTP trimise de către client a fost pur şi simplu prea mare şi anume bytes prea multe.

De exemplu, o cerere pentru a încărca un fişier foarte mare (prin metoda HTTP PUT) poate întâlni un plafon privind dimensiunea fişier de încărcare stabilite de către serverul Web.

Incercati sa scrieti si la suportregistru@inspectiamuncii.ro.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.4. - o noua versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Inspectia Muncii a pus la dispozitie[b] Revisal 6.0.4 - noua versiune a registrului[/b] http://www.inspectiamuncii.ro/reges Varianta este pentru ... (vezi toată discuția)
Raport preluare revisal Negru Rodica Negru Rodica Buna dimineata, Am transmis ieri pe la orele 17 o decizie de desfacere CIM si inca nu am primit raportul privind preluarea.Ce ma sfatuiti sa fac? (vezi toată discuția)