Pina la urma, vad ca totusi sinteti un user simplu. De unde si pina unde atitea sfaturi legale?! Daca erati un consultant, probabil ca tot a reclama suna dar sfaturile erau mai credibile pentru cei care nu cunosc legile.
Ma tot intreb si nu gasesc raspuns, de ce anumiti UTILIZATORI , pe acest site, nu fac altceva decat sa " besteleasca " alti useri !
Daca ati fi avut putin, dar putin , spirit de observatie ( e prea mult sa va cer sa intrati la profilul meu postat ) ati fi observat ca m-am inscris pe forum tot in 2009, si am
Profil consultant la date utilizator !
Articolele postate nu sunt elaborate de mine ( am specificat asta ) sunt luate de pe e-legislatiamuncii.ro, de unde primesc mail zilnic cu articole si ce mi se pare interesant postez cu copy/paste.
Fac acest lucru in urma discutiilor cu moderatorul tudorvaleriu.
SSM este o parte a activitatii unei unitati in care angajatorul mai ales are o multime de obligatii, pe care nu le cunoaste sau nu le ia in seama, decat atunci cand are control ITM, sau mai rau, are loc un acc. de munca !
Toata activitatea acestor consultanti de diverse profesii, nu este platita, totul este benevol, se consuma timp si munca de cercetare a unor legi, deci va rog , respectati munca noastra !
Sa faci un bine e f. greu, dar sa faci rau, e usor, si pentru unii e un stil de viata !
Ingrosarile de text nu sunt pte. dvs. ci pentru cei care pierd timpul sa citeasca ciondaneala noastra !!!
PS. Iata DOVADA....
Data post: Joi, 29 Septembrie 2011, 10:57
Subiect: Statistici accidente munca primele 6 luni 2011
Articol preluat de pe www.legislatiamuncii.meneger.ro