avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită incetarea unui contract de inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Executare silită

incetarea unui contract de inchiriere spatiu comercial

Buna ziua,
puteti sa imi spuneti daca am un contract de inchiriere intre persoana fizica si persoana juridica inregistrat la administratia financiara,si care expira la 31.12.2011 iar chiriasul(persoana juridica) nu va vrea sa elibereze spatiul,cum procedez?
Il pot da afara oricind de la 01.01.2012 sau ce pot face?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionu roman , utilizator 08:47, 6 Octombrie 2011
cit dureaza o actiune de evacuare?
pina atunci eu nu pot sa inchiriez spatiul?
puteti sa emiteti pretentii asupra bunurilor lor daca sunt indeplinite conditiile de la dreptul de retentie...datoria sa fie in legatura cu bunul si sa fie o obligatie certa, lichida si exigibila...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pact comisoriu luminel luminel Se incheie un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani intre proprietar, SC X SRL si chirias SC Y SRL. Chiriasul foloseste 3 luni spatiul dupa care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Intrebare, contract de inchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)