avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenirea la servici dupa ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenirea la servici dupa ccc

In data de 22 oct 20011 trebuie sa revin la servici dupa terminarea celor doi ani de concediu.As vrea sa stiu ce trebuie sa fac si daca ma pot concedia(daca s-a restructurat postul sau daca se inchide unul din puntele de lucru ale firmei), fara a beneficia de somaj sau alte despagubiri.
Cel mai recent răspuns: ank85 , utilizator 15:00, 5 Octombrie 2011
Trebuie sa faceti o cerere de revenire la locul de munca catre angajator si sa o depuneti/transmiteti inainte de data la care trebuie sa va intoarceti la serviciu. Din pacate, daca se desfiinteaza postul/se fac restrucutrari sau se inchide punctul de lucru, angajatorul nu mai are obligatia de a va mentine locul de munca. In schimb, in acesta situatie puteti beneficia de somaj. Aveti grija insa, daca angajatorul va "solicita" sa va dati demisia pierdeti dreptul la somaj.
deci chiar daca mai are alt punct de lucru in oras nu e obligat sa imi ofere un post acolo..Dar nu poate sa ma concedieze si atat..(adica sa imi zica "pa" si gata)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea punctului de lucru / concediere gravida ElenaCorina ElenaCorina Buna ziua, Sunt insarcinata in 6 luni si angajatorul pentru care lucrez a fost evacuat din sediul unde imi desfasuram activitatea pentru neplata chiriei. ... (vezi toată discuția)
Somaj constantin59 constantin59 am fost angajat la data de 1 oct 2013 la un nou punct de lucru pe o perioada nedeterminata,iar la data de 1 mai 2014 acel punct de lucru se inchide din motive ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac pentru a beneficia de somaj? stan lucian stan lucian din motive economice firma isi muta punctul de lucru de la CALARASI la BUCURESTI ,patronul anuntindu-ma de preaviz,in acelasi timp spunindu-mi ca nu poate sa ... (vezi toată discuția)