avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ipoteca
Discuție deschisă în Executare silită

ipoteca

Buna ziua,
Anul trecut am imprumutat 15000 euro de la o persoana fizica cu contract ipotecar pe un an. Ipoteca a fost pusa pe terenul pe care il detineam si pe autorizatia de constructie aferenta casei. Casa am terminat-o de construit, insa din pacate nu am reusit sa restituim toti banii acelei persoane si contractul cu aceasta a expirat.
Ce se poate intampla daca nu ne va mai putea pasui ? Putem pierde casa ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 14:17, 5 Octombrie 2011
Creditorul poate initia executarea silita asupra bunurilor ipotecate.Incercati sa ajungeti la un acord cu acesta.
Luati legatura cu creditorul si incercati o reesalonare a platilor pentru stingerea datoriei daca,bineinteles sunteti convins ca puteti onora obligatia asumata.in caz contrar va puteti astepta la executarea silita a imobilului supus ipotecii.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"urmatorul pas"...cu banca ! cosovi cosovi buna seara si La multi ani ! in ianuarie 2008 ne-am cumparat un apartament prin credit imobiliar pe o perioada de 30 ani cu ipoteca pe apartamentul cumparat . ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara carasclaudiu carasclaudiu Buna! Am o situatie in care pentru un credit cu garantie ipotecară, deci s-a pus ca si garantie terenul! Numai terenul! Pe acel teren este si o casa, care nu ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare in "calitate" de garant ipotecar DanLo DanLo In 2007 am contractat un credit bancar persoane fizice punand ca ipoteca casa parintilor mei. Incepand cu anul 2011 am fost pus in imposibilitatea de a ... (vezi toată discuția)