avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionare

Buna ziua,
Am si eu o intrebare: In ce conditii intr-o institutie de stat o persoana care a implinit varsta de pensionare si indeplineste conditiile de pensionare, mai poate continua sa lucreze in acea institutie, avand in vedere cf. noul cod al munci "contractul inceteaza de drept".
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariu angajat contractual institutie publica Dan_Oprea Dan_Oprea Buna ziua, am o intrebare legata de pensionarea unei femei ,angajat contractual - muncitor necalificat la o institutie publica, care a primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Pensionare cu vechime in grupa i MARIA4291 MARIA4291 Buna ziua, In cazul unui angajat la o institutie publica care are vechime de munca realizata in grupa I si poate beneficia de reducerea varstei de pensionare , ... (vezi toată discuția)
Data decizie incetare c.i.m. limita de varsta dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Pentru prima data trebuie sa intocmesc decizie de pensionare cf. art.56 alin.1 lit.c implinirea varstei de 65 ani. Acest salariat implineste 65 de ... (vezi toată discuția)