avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neprezentare la proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neprezentare la proces

Buna ziua as dori sa imi spuneti ce se intampla daca paratul actionat in instanta nu se prezinta nici a 2 a oara .
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 15:39, 5 Octombrie 2011
In procesul civil,se judeca in lipsa.Daca instanta de judecata considera necesara prezenta acestuia va dispune aducerea in fata acesteia in baza unui mandat de aducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte civila la proces gabriellla14 gabriellla14 nu am inteles o situatie : daca esti citat ca parte civila la un proces si nu vrei sa te prezinti ce ti se poate intampla : primesti o amenda sau pana la ... (vezi toată discuția)
Lipsa procedura ioanina_dima ioanina_dima Buna ziua! Ce se intampla atunci cand paratul legal citat intr-un proces civil nu se prezinta in fata instantei? Se poate trece la judecarea cauzei in lipsa? (vezi toată discuția)
Cum il pot aduce pe vinzatorul unei case vindute pe chitanta de mina- la interogatoriul instantei ? desii a fost citat acesta nu se prezinta dorudoru dorudoru Casa cumparata pe chitanta de mina ( scrisa si redactata chiar de vinzator ) Nu sau perfectat actele notariale. L-am actionat in judecata pe vinzator. Acesta a ... (vezi toată discuția)