avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum pot sa-mi incasez banii pe delegatii dintr-un cont ...
Discuție deschisă în Executare silită

cum pot sa-mi incasez banii pe delegatii dintr-un cont blocat

Am conturile blocate de 1 an.
Salariul mi-l ridic numerar, insa de un timp tot plec in delegatii, iar banii pentru transport mi se vireaza in cont, de unde nu ii pot ridica.
Va rog din suflet, ajutati-ma cu o solutie.
Varianta de a-mi ridica banii pe delegatii tot numerar este exclusa, pentru ca nu sunt suportati de catre angajatorul meu.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:11, 6 Octombrie 2011
De ce nu va deschideti cont in alta banca? :))
Deschiderea altui cont este o solutie temporara,de conjunctura,pntu ca ar putea fi poprit si acest cont de catre creditor.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
exact acest lucru s-a si intamplat
din cate am aflat, au fost trimise documente in acest sens(blocare conturi), de catre executorul judecatoresc catre toate bancile
Nu va poate popri conturile viitoare la banci cu care nu aveti raport juridic la momentul popririi. Deschideti cont pe numele altcuiva, in care sa fiti imputernicit. Solutii exista, cu duiumul.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
ContSters214341, utilizator
Din cate stiu, sunt urmarite conturile deschise la momentul popririi, precum si cele viitoare.
Nu stiu daca are importanta, dar in acest moment dosarul se afla in executare silita, adica am apartamentul scos la licitatie de catre banca.
Varianta cu imputernicire pe contul altciuva m-ar interesa. Pot primi banii in acest cont daca CNP-ul titularului de cont este altul? Mie mi s-a spus ca nu pot primi banii decat pe CNP-ul meu, ccea ce inseamna ca contul sa fie pe numele meu.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Baza de date comuna intre banci in cazul popririlor gritosu gritosu Buna seara, am curiozitate... daca exista un cont poprit de 6 luni de zile intr-o anumita banca, este posibil ca la deschiderea unui nou cont intr-o alta ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Roxana Popa Roxana Popa ce se intampla cu o poprire pe un cont in care nu vor mai intra bani,deoarece era cont pt salarii?daca in urma unei viitoare angajari imi voi deschide cont la ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)