avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum pot sa-mi incasez banii pe delegatii dintr-un cont ...
Discuție deschisă în Executare silită

cum pot sa-mi incasez banii pe delegatii dintr-un cont blocat

Am conturile blocate de 1 an.
Salariul mi-l ridic numerar, insa de un timp tot plec in delegatii, iar banii pentru transport mi se vireaza in cont, de unde nu ii pot ridica.
Va rog din suflet, ajutati-ma cu o solutie.
Varianta de a-mi ridica banii pe delegatii tot numerar este exclusa, pentru ca nu sunt suportati de catre angajatorul meu.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:11, 6 Octombrie 2011
Da, este vorba de alte banci
Daca e vorba de alte banci, nu au de ce sa va refuze deschiderea unui cont. Doar daca au ei in regulamentele interne ca un client pentru care au primit o adresa de poprire este indezirabil. Ma indoiesc.

Legea este clara. Am si jurisprudenta pe o astfel de speta.
Pana la recuperarea integrala a creantei se pot urmari si disponibilitatile din conturile ce se vor deschide ulterior de catre debitor;altfel nu s-ar mai recupera integral in vecii vecilor.
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
Se pot urmari DOAR daca executorul revine cu o NOUA adresa de poprire. Nimeni nu a zis ca nu se pot urmari, vorbeam despre ce bunuri si raporturi juridice vizeaza o poprire deja transmisa catre banci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de date comuna intre banci in cazul popririlor gritosu gritosu Buna seara, am curiozitate... daca exista un cont poprit de 6 luni de zile intr-o anumita banca, este posibil ca la deschiderea unui nou cont intr-o alta ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Roxana Popa Roxana Popa ce se intampla cu o poprire pe un cont in care nu vor mai intra bani,deoarece era cont pt salarii?daca in urma unei viitoare angajari imi voi deschide cont la ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)