Am conturile blocate de 1 an.
Salariul mi-l ridic numerar, insa de un timp tot plec in delegatii, iar banii pentru transport mi se vireaza in cont, de unde nu ii pot ridica.
Va rog din suflet, ajutati-ma cu o solutie.
Varianta de a-mi ridica banii pe delegatii tot numerar este exclusa, pentru ca nu sunt suportati de catre angajatorul meu.
Daca e vorba de alte banci, nu au de ce sa va refuze deschiderea unui cont. Doar daca au ei in regulamentele interne ca un client pentru care au primit o adresa de poprire este indezirabil. Ma indoiesc.
Legea este clara. Am si jurisprudenta pe o astfel de speta.
Pana la recuperarea integrala a creantei se pot urmari si disponibilitatile din conturile ce se vor deschide ulterior de catre debitor;altfel nu s-ar mai recupera integral in vecii vecilor.
Se pot urmari DOAR daca executorul revine cu o NOUA adresa de poprire. Nimeni nu a zis ca nu se pot urmari, vorbeam despre ce bunuri si raporturi juridice vizeaza o poprire deja transmisa catre banci.
Poprire cont
Roxana Popa
ce se intampla cu o poprire pe un cont in care nu vor mai intra bani,deoarece era cont pt salarii?daca in urma unei viitoare angajari imi voi deschide cont la ... (vezi toată discuția)