Am conturile blocate de 1 an.
Salariul mi-l ridic numerar, insa de un timp tot plec in delegatii, iar banii pentru transport mi se vireaza in cont, de unde nu ii pot ridica.
Va rog din suflet, ajutati-ma cu o solutie.
Varianta de a-mi ridica banii pe delegatii tot numerar este exclusa, pentru ca nu sunt suportati de catre angajatorul meu.
Stiti gresit. Poprirea nu poate viza decat sume viitoare din conturi existente. Nu si conturi onca nedeschise la momentul primirii de catre banca unde se deschide contul a adresei de poprire.
Revin asupra sobiectului;
se pare ca nu exista nici o cale de rezolvare a problemei mele.
Am fost la doua bănci, de unde mi s-a spus ca nici varianta unui nou cont nu se poate şi nici varianta inputernicirii.
Aceasta din urma nu ma poate ajuta decat sa ridic niste bani veniti in cont, doar pe numele titularului de cont; eu nu pot primi bani in acest cont.
Revin si eu, evident ca e vorba de conturi la banci unde nu aveati deja cont deschis la momentul porprii. :) Speram ca ati inteles asta, zisesem deja intr-un mesaj anterior ca e vorba de banci cu care nu aveati un raport juridic la momentul popririi. Banci unde nu aveti acum cont deschis.
Poprire cont
Roxana Popa
ce se intampla cu o poprire pe un cont in care nu vor mai intra bani,deoarece era cont pt salarii?daca in urma unei viitoare angajari imi voi deschide cont la ... (vezi toată discuția)