avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Datorii

Am imprumutat unei societati o suma de bani prin banca si numerar.Am facut un P.V in 11.07.2008, prin care administratorul soc. recunoaste ca a primit suma de bani si o va restitui pana la sfarsitul anului .
IN 30.07.2008 administratorul a preluat soc. mea urmand sa-mi restituie suma de mai sus in baza P.V. incheiat anterior datei preluarii firmei mele . Este corect?
Cel mai recent răspuns: ONU EMIL , utilizator 18:21, 12 Septembrie 2008
Societatea e creditorul sau dumneavoastra ca persoana fizica? In cazul in care societatea este creditorul, iar debitorul a preluat prin cesiune activul si pasivul societatii, fara nici o alta mentiune, nu veti mai primi nimic.
Imprumutul trebuia facut pe baza unui contract de creditare si o chitanta din care sa rezulte ca prin caseria acesteia s-a incasat numerarul. Daca nu s-a procedat asa cautati un avocat si dati in judecata administratorul. Mult succes.
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2008
ContSters42967, utilizator
Suzati-mi expresia.
Frumoasa poanta.
Am instrainat societatea fara a specifica activele si pasivele.Sumele s-au virat prin cont si numerar din casierie.
CE INSEAMNA FRUMOASA POANTA,EXPLICATI-MI !
Cred ca aveti nevoie de un avocat.#-o

Alte discuții în legătură

Dobanda contract imprumut asociat dana_2011 dana_2011 Buna ziua! Am o intrebare!Am imprumutat societatea in calitate de asociat unic , am facut contract de imprumut dar nu stiu daca este obligatorie dobanda.Ma ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau dispozitie de incasare. niko 94 niko 94 Pt creditare societate de catre asociati se elibereaza chitanta sau dispozitie de plata? (vezi toată discuția)
Restituire imprumut administrator firma madalina_26 madalina_26 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o mica problema ,daca am disponibili bani in casa ii pot restitui administratorului conf. ctr. imprumut firma mai mult de 10 ... (vezi toată discuția)