avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Concediere administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Concediere administrator

Administratorul din blocul nostru a fost concediat. Cum se va face comunicarea concedierii la ITM sau REVISAL? Ce acte/documente trebuie intocmite?
Cel mai recent răspuns: marin53 , utilizator 20:04, 5 Octombrie 2011
Nu se comunica, se modifica in Revisal contractul respectiv. Lucrati pe Revisalul pe care il aveti in calculator. Selectati contractul administratorului, selectati optiunea de modificare contract - incetare contract, puneti data de incetare, creati .xml-ul in varianta veche sau fisierul de transmis in varianta noua, depinde pe ce varianta ati trimis contractele la ITM, intrati pe serverul ITM si transmiteti acest fisier.
El se va suprapune peste ceea ce aveati la ITM. Acum va figura contractul administratorului ca fiind incetat.

Multumesc frumos de raspuns! Data de completare/transmitere Revisal trebuie sa corespunda cu data incetarii contractului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Revisal Eva_56 Eva_56 Suntem ONG si avem un salariat care pina in prezent avea cartea de munca si CIM cu toate aditionalele la ITM. Ce obligatii avem in prezent. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Revisal PUFACONT PUFACONT Cine opereaza in revisal va rog am nevoie de ajutor! Am operat in revisal incetare contract de munca prin cu acordul partilor. Oameni sau razgandit dupa ce eu ... (vezi toată discuția)