avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general REVISAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

REVISAL

Cine opereaza in revisal va rog am nevoie de ajutor! Am operat in revisal incetare contract de munca prin cu acordul partilor. Oameni sau razgandit dupa ce eu am operat in revisal incetarea, la ITM nu am transmis modificarea intrebarea mea cum sterg eu din REVISAl modificarea facuta care real nu mai exista? oameni muncesc sau razgandit nu au mai plecat? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Lazar Dorin-Alexandru , Contabil 16:59, 11 Aprilie 2011
cand dati pe optiunea export fisier in .xml aveti optiunea sa debifati acea modificare pentru a nu o transmite la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal varianta 500/2011 din 15.08.11 o puteti folosi? ContSters86219 ContSters86219 Am incercat sa folosesc varianta noua din 15.08.2011 si-mi da mesaj ca nu e buna parola... a reusit cineva sa transmita registrul cu noua varianta? (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Concediere administrator marin53 marin53 Administratorul din blocul nostru a fost concediat. Cum se va face comunicarea concedierii la ITM sau REVISAL? Ce acte/documente trebuie intocmite? (vezi toată discuția)