avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reparatie acoperis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reparatie acoperis

Casa mea este lipita de o alta casa cu un etaj mai inalta , are 1/2 perete comun , vecinul doreste sa-si izoleze peretele folosind acoperisul meu , i-am refuzat accesul pt. ca la ultima lucrare mi-a produs stricaciuni , acum ameninta si spune ca sunt obligata ch legii sa-i permit acest lucru . Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 22:43, 5 Octombrie 2011
S-a indreptat cu vreo actiune civila impotriva dvs.?Daca nu,lasati-l in pace.
Nu, momentan , dar ce lege ma obliga sa-i permit sa faca acest lucru in situatia in care mi-a produs stricaciuni la acoperis pe care nu le-a reparat , mai mult izoland pe exterior imi ia din proprietate mea 15 cm, ma gandesc daca vreau sa-mi pun etaj la casa camera va fi probabil mai mica nu cu mult e adevarat dar totusi...
este proprietatea dvs,in consecinta dvs hotarati!!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
ContSters224434, utilizator
Nu exista nici o lege care sa va oblige sa-i permiteti efectuarea reparatiilor folosind propietatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie termica casa si schimbarea acoperisului AntoniaNeagu AntoniaNeagu Buna ziua, sunt copropietara unei case( 2 nivele) amplasate intr-o zona istorica a orasului Brasov, as dori sa o izolez terimic exterior si sa-i schimb ... (vezi toată discuția)
Izolare perete dumitrud dumitrud vecinul meu vrea sa izoleze peretele lui pe exterior, perete ce este mai inalt decit peretele meu.Ca sa poata sa izoleze acest perete tb sa se urce pe ... (vezi toată discuția)
Izolatie termica spre vecini nccncc nccncc Buna ziua. Locuim la casa (in Ploiesti). Am inceput lucrarile de reabilitare termica si vecina spre care e spatele casei noastre nu e de acord sa izolam casa ... (vezi toată discuția)