avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... izolare perete
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

izolare perete

vecinul meu vrea sa izoleze peretele lui pe exterior, perete ce este mai inalt decit peretele meu.Ca sa poata sa izoleze acest perete tb sa se urce pe acoperisul casei mele.Pereti caselor sunt lipiti unul de altul.Are nevoie de acordul meu sau daca vine cu autorizatie de la primarie poate fara acordul meu. Daca pereti caselor sunt lipiti unul de altul, unul dintre proprietari poate sa demoleze sau sa construiasca fara acordul celuluilalt vecin chiar daca pereti sunt lipiti si poate produce avarii.

Alte discuții în legătură

Disciplina in constructii JeSe JeSe Buna ziua, Am o vila P+1 in Bucuresti construita prin anii 1950, duplex. Doua case lipite cu proprietari diferiti. Centura casei a fost comuna, precum si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt proprietar din anul 1981 al unui imobil construit ... Oanenka Oanenka Bună ziua, Sunt proprietar din anul 1981 al unui imobil construit în anul 1893. Unul din pereții casei mele, cel fără ferestre, a făcut corp comun, prin ... (vezi toată discuția)
Demolare casa alipita pe calcan LuminitaT LuminitaT Buna seara, Sunt proprietarul unui imobil care are spatele alipit cu imobilul vecinului pe o distanta de peste10m. Vecinul detine o suprafata mare de teren cu ... (vezi toată discuția)