avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Disciplina in constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Disciplina in constructii

Buna ziua,
Am o vila P+1 in Bucuresti construita prin anii 1950, duplex. Doua case lipite cu proprietari diferiti. Centura casei a fost comuna, precum si stalpii de sustinere.
Anul trecut casa vecina a fost daramata din temelie(total), in autorizatia afisata find mentionata "reamenajare"?1
Prin demolarea casa mea a fost serios avariata, crapaturi in peretii, murdarie, gard comun fisurat. Nu mai vorbesc de zgomot.
Dupa sistarea lucrarilor in iarna aceasta, cand peretele casei a ramas descoperit precum si podul casei deschis, acum am pivnitaeste inundata. Infiltratii din partea vecina. Am incercat sa discut cu constructorul si proprietarul, dar pana astazi am avut numai promisiuni, nu a fost remediat nimic.
In momentul de fata se ridica noua constructie, suport aceleasi zgomote si zdruncinaturi. Peretele meu este separat de noua constructie de cativa centrimetrii, nu a fost izolat termic sau împotriva umezelii. Pe langa apa infiltrata in subsol am infiltratii si in sufragerie (parter).
Va solicit sfatul in privinta demersurilor legale pe care le pot face pentru remedierea acestor probleme si pentru intampinarea noilor probleme.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:40, 26 Martie 2010
Sesizati oficial Inspectoratul de stat in constructii si directia corp control din primaria responsabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie de casa lipita fara accept vecin malinched malinched In curtea in care locuiesc traim 2 vecini. Casa noastra a fost lipita de cea a vecinului. Acesta a daramat-o fara sa obtina acceptul meu. Mai tarziua, am ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuintei la omniasig claudia_petre87 claudia_petre87 Buna ziua, Am o asigurare AM Plus incheiata la Omniasig. Am platit din 2010 pana in prezent si la sfarsitul anului 2014 am avut o dauna. Desi locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Casa vecina daramata malinched malinched Buna ziua, Locuiesc intr-o casa tip vagon. Aceasta casa este impartita in trei locuinte, fiecare avand cate un proprietar. Spatele casei noastre a fost lipita ... (vezi toată discuția)