avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie de casa lipita fara accept vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie de casa lipita fara accept vecin

In curtea in care locuiesc traim 2 vecini. Casa noastra a fost lipita de cea a vecinului.
Acesta a daramat-o fara sa obtina acceptul meu. Mai tarziua, am aflat ca vecinul meu din curte a semnat la notar acceptul pentru daramarea casei. Cel care a daramat casa a declarat la notar ca eu nu sunt disponibil deoarece nu ma aflu in tara (acest lucru nu este corect).
Casa a fost daramata iar la noi in casa au aparut crapaturi.
Acum am aflat ca a fost, din nou, la notar si a dat declaratie pentru constructia casei. De data aceasta nici vecinul de la fata nu a semnat acceptul, deoarece vrea sa construiasca noua casa lipita de noi.
Acum vecinul nostru se pregateste de constructia casei. Din cate am inteles, din discutiile purtate vrea ca noua casa sa fie lipita de a noastra.
Nici eu, nici vecinul meu din curte nu suntem de acord deoarece casa este batraneasca si deja, in urma daramarii, este plina de crapaturi.
Pentru a obtine autorizatia de constructie a dat la notar noi declaratii din care rezulta ca suntem plecati din tara.
Avand in vedere cele de mai sus as dori sa stiu care este calea legala pentru a nu construi casa lipita de noi.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Casa vecina daramata malinched malinched Buna ziua, Locuiesc intr-o casa tip vagon. Aceasta casa este impartita in trei locuinte, fiecare avand cate un proprietar. Spatele casei noastre a fost lipita ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren in litigiu leonside leonside se poate construi pe un teren aflat in litigiu la tribunal?problema este ca si expertul trimis de tribunal a facut ceva greseli in masurarea terenului aflat in ... (vezi toată discuția)
Fereastra baie calcan Adi1B Adi1B Buna ziua, Am mostenit o casa veche batraneasca care este lipita la calcan cu o vila cu 2 etaje. Intentionez sa daram casa batraneasca si sa construiesc o ... (vezi toată discuția)