avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Casa vecina daramata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Casa vecina daramata

Buna ziua,
Locuiesc intr-o casa tip vagon. Aceasta casa este impartita in trei locuinte, fiecare avand cate un proprietar. Spatele casei noastre a fost lipita cu o alta. Aceasta a fost cumparata iar noul proprietar a daramat-o.
Inante de demolare, impreuna cu unul din vecinii mei din curte, a fost la notar si a obtinut acordul acestuia pentru demolare si constructie. De asemenea, a dat declaratie pe propria raspundere ca nu poate sa ma gaseasca, sa imi dau acordul, deoarece sunt plecat din tara. Acest lucru este total fals.
Acum, dupa demolare, casa in care locuiesc s-a umplut de crapaturi si, in plus, lucratorii refuza sa repare si sa tencuiesc peretele care a ramas in urma demolarii.
As dori sa stiu daca este obligatia lor sa repare si sa tencuiasca acest perete exterior, din curtea lor.
De asemenea, crapaturile aparute in urma demolarii nu ar trebui reparate tot de ei?
Care este calea legala in care pot face acest lucru. Am incercat sa vorbesc cu ei dar, din ceea ce vad, nu voi reusi sa ma fac inteles.
Cel mai recent răspuns: malinched , utilizator 13:01, 9 Iunie 2015
In cadrul politiei locale functioneaza un serviciu intitulat "Urbanism si afisaj stradal". Acestia se ocupa de verificarea sesizarilor cu privire la realizarea de constructii, modificari constructive, demolari... Apelati la sprijinul lor.
Multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie de casa lipita fara accept vecin malinched malinched In curtea in care locuiesc traim 2 vecini. Casa noastra a fost lipita de cea a vecinului. Acesta a daramat-o fara sa obtina acceptul meu. Mai tarziua, am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt proprietar din anul 1981 al unui imobil construit ... Oanenka Oanenka Bună ziua, Sunt proprietar din anul 1981 al unui imobil construit în anul 1893. Unul din pereții casei mele, cel fără ferestre, a făcut corp comun, prin ... (vezi toată discuția)
Zid daramat Adriana68 Adriana68 Buna ziua, In locul in care locuiesc exista o camara ce poate fi daramata. Vecinul care s-a mutat deja a dat-o jos, dar, pe langa aceasta a mai \\"umblat\\" ... (vezi toată discuția)