avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie pe teren in litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie pe teren in litigiu

se poate construi pe un teren aflat in litigiu la tribunal?problema este ca si expertul trimis de tribunal a facut ceva greseli in masurarea terenului aflat in litigiu.cat de mult conteaza concluziile trase de acesta?mentionez ca terenul in litigiu se afla inscris in cf-ul meu,dar este folosit de vecinul meu.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: leonside , utilizator 14:46, 16 Septembrie 2011
Cine vrea sa construiasca : dvs. sau vecinul?
Pentru a putea consttrui trebuie obtinuta autorizatie de constructie.
Daca instanta nu a dispus sistarea lucrarilor de constructie sau interzicerea unor asemenea lucrari, se poate construi.
vecinul vrea sa construiasca,dar eu am depusa la dosar si cerere de demolare a constructiilor aflate pe terenul meu.pe langa asta nu are cum sa primeasca autorizatie din moment ce constructia lui e facuta ilegal,fiind construita lipit de casa mea
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
leonside, utilizator
Cereti pe calea ordonantei presedintiale, sistarea lucrarilor de constructie aflate in curs de edificare de catre vecin.
se pare ca nu tine cont de dreptul meu de a-i refuza aemenea constructie.in consecinta nu cred ca ceea ce face el este legal!are nevoie de aprobarea mea prin act notarial.problema e locul in sine pentru care eu platesc impozit si teoretic e in posesia mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie de casa lipita fara accept vecin malinched malinched In curtea in care locuiesc traim 2 vecini. Casa noastra a fost lipita de cea a vecinului. Acesta a daramat-o fara sa obtina acceptul meu. Mai tarziua, am ... (vezi toată discuția)
Cum sa protejez casa mea daca vecinul demoleaza. chiru_sorin chiru_sorin Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti intr-o zona de case. Vecinul meu din dreapta si vecinul vecinului meu au vandut catre un dezvoltator care intentioneaza sa ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)