avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cautiune suspendare provizorie
Discuție deschisă în Executare silită

Cautiune suspendare provizorie

Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea pana la solutionarea contestatiei. Am cerut aceasta pentru ca peste douazeci de zile are loc o licitatie cu scoatere la vanzare a unor bunuri ale societatii. Problema este ca s a fixat un termen pe o data de dupa scoaterea la vanzare a bunurilor.

S-a dat numar la acest dosar. Acum vreau sa depun o cerere de suspendare provizorie a executarii art. 403 alin.4 c.pr.civ.
Aceasta cerere v-a primi alt nr. de dosar sau acelasi nr. de dosar de la contestatie si suspendarea executarii?
Trebuie sa platesc cautiunea si trebuie mentionat nr. de dosar.
Cand depun cererea de suspendare provizorie trebuie sa anexez odata cu ea si taxa de cautiune sau o platesc cand o fixeaza instanta. DAar daca se judeca in regim de urgenta de pe o zi pe alta probabil ca trebuie platita cautiunea.
Astept pareri .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Borza , utilizator 20:45, 14 Octombrie 2011
cereti suspendarea pe calea ordonantei presedentiale.se judeca in 5 zile .pana la primul termen achitati cautiunea.
Buna
Cererea de suspendare provizorie a fost respinsa.
Cautiunea cum se recupereaza? Un model de cerere? Multumesc
Buna ,
am inaintat o cerere de restituire a cautiunii si am vazut ca a fost respinsa. Imi poate spune cineva care este motivul? Astept pareri. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare Zamfira Gabriela Zamfira Gabriela Buna ziua, Am dobandit prin succesiune o casa cu teren. Problema ar fi ca, conform sentintei detin doar o cota de 13/16 din imobil datorita faptului ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare nicoleta_85 nicoleta_85 intr-un dosar de contestatie la executare si suspendare exe, instanta, prin incheiere, a dispus admiterea cerererii de suspendare a executarii din dosarul x de ... (vezi toată discuția)