avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sesizare pentru inchiderea ghenei de gunoi din bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sesizare pentru inchiderea ghenei de gunoi din bloc

Buna ziua. As dori sa intreb, cum trebuie sa procedez pentru a se inchide ghena de gunoi din bloc? Locuiesc intr-un bloc cu 10 nivele care are ghena de gunoi la subsol, si de ceva timp suntem invadati de sobolani, purici, gandaci de tot soiul. Am discutat cu administratorul sa facem demersuri pentru inchiderea acesteia, dar cum este un bloc de pensionari, majoritatea nu sunt de acord cu acest lucru. Insa, sunt locatari care au copii mici, iar mizeria pe care o presupune si pe care o impune, de altfel, existenta gunoiului la subsolul blocului, cu tot arsenalul de animale si insecte, ne pune in pericol sanatatea la toti, fiind deja neputinciosi si disperati in fata invaziei acestora, cu toate deratizarile si dezinsectiile care s-au facut in bloc. Mentionez ca exista ghena de gunoi special amenajata la 20 m de iesirea din bloc. Ce procedee exista in aceasta situatie, daca pensionarii din bloc nu sunt de acord si nu se poate lua o hotarare in acest sens de catre Asociatia de proprietari? ma pot adresa DSP sa ia masuri? sau cum tb sa procedez? Multumesc, Loreley.

Cel mai recent răspuns: andreeatimis , utilizator 10:28, 6 Octombrie 2011
ati putea sa va adresati compartimentului care se ocupa de asociatiile de proprietari din cadrul primariei de care apartineti in cazul in care nu va intelegeti cu asociatia si ei pot sa va indrume ce formalitati sa faceti. dar inainte va recomand sa faceti o cerere in scris catre asociatie cu semnatura de primire in care sa solicitati rezolvarea acestui aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghena focar de infecție Thinina Thinina Cu respect, Expun caz Am reclamat o ghena infecta de 4ani Nimic, O ghena interioara de bloc cu tubulatura veche și infecta, un focar de infecție cu ... (vezi toată discuția)
Se poate renunta la ghena de gunoi ? cetateandezamagit cetateandezamagit Intr-o intrebare anterioara am aratat ca subsolul blocului este deschis cu luminatoare la fiecare scara, iar tubulatura ghenelor de pe fiecare scara se varsa ... (vezi toată discuția)
Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)