Nu stiu daca ati mai intalinit situatia urmatoare, dar va rog sa ma sfatuiti pentru a lua o decizie cat mai buna. Mama mea, a primit de curand o hartie de executare silita pentru o suma de bani, reprezentand taxele de judecata pentru un proces inaintat de ea in anul 2005 impotriva unor persoane. problema este ca mama mea este plecata din tara din 2003, nu a dat pe nimeni in judecata si nici nu cunoaste persoanele respecitive. Toata situatie este foarte ciudata si nu stiu cum sa procedez mai eles ca hotararea este una definitiva. Este posibil asa ceva?
Posibil este, dovada fiind instiintarea de executare silita primita.Daca mama dvs.este plecata din tara cu doi inaintea deschiderii procesului nu trebuie sa va faceti probleme.Totusi,pentru linistea dumneavostra si daca doriti sa lamuriti problema,va puteti adresa organului care a emis adresa de executare silita pentru clarificari.
Executare silita
janete
fiul meu a deschis o firma la care m-a numit administrator,a deschis un magazin pe care l-a inchis dupa cateva luni,o firma caruia i-a ramas dator la marfa l-a ... (vezi toată discuția)