avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale executare silita
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

executare silita

fiul meu a deschis o firma la care m-a numit administrator,a deschis un magazin pe care l-a inchis dupa cateva luni,o firma caruia i-a ramas dator la marfa l-a dat in judecata si desi suma restanta era de 1300,ne-au venit in urma judecatii,judecata la care eu nu m-am putut prezenta iar iul meu e plecat di tara,mi-a venit o hartie de executare silita pentru 8000 de lei,suma restanta+dobanzi+plata executor,enorm de mult,ce as putea sa fac ,firma desi nu este activa apare pe adresa mamei mele,iar eu asa cum am spus sunt administrator,nu am nici un loc de munca si respectiv un salariu pe care sa-mi fie facuta poprirea iar mama mea este speriata,pentru ca sediul este trecut pe casa ei.Ajutati-ma va rog si spuneti-mi ce sa fac.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: janete , utilizator 18:03, 12 Iunie 2013
Creditorii vor executa doar veniturile si bunurile din patrimoniul dvs. Executarea nu se poate face asupra sediului social, asa ca mama poate sta linistita.
Multumesc de raspuns,este prima oara cand voi dormi linistita de cand am primit hartia de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita titular intreprindere individuala AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma cu cativa ani am luat un credit de nevoi personale pe care nu l-am putut achita.Mi-au trimis scrisoare de executare silita.In conditiile in care nu am ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata rds dupa 3 ani de la inchiderea contractului maxxboy maxxboy am primit in posta un plic din partea firmei rds-rcs cu o notificare de plata de urgenta a sumei de 149,49 ron ca urmare a unui debit facturat a seviciilor: ... (vezi toată discuția)
Cum scap de datorii? andycip andycip buna ziua,ce este de facut daca o persoana si-a deschis o firma,apoi dupa cativa ani din cauza taxelor si a impozitelor (mai exact cand a fost forfetarul) ... (vezi toată discuția)