avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROCES IESIRE DIN INDIVIZIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROCES IESIRE DIN INDIVIZIUNE

Buna ziua !
X deschid proces de iesire din indiviziune pentru terenuri ( intravilane si extravilane ) si case dupa care instanta stabileste expertize pt. constructii respectiv topo datorita neintelegerii verbale cu mostenitorii ; in urma acestor expertize este posibil juridic ca fiecare parcela de teren intravilan sa nu fie impartite in 6 sau 8 loturi deoarece nu mai au valoare comerciala si sa fie dat la schimb teren intravilan sau extravilan din alt lot , conform valorii financiare stabilita de evaluator prin compensare ?
Din 1988 si pina in prezent am cheltuit ~ 70000 lei pentru intretinere casa ( refacut rezistenta caselor , schimbare geamuri , usi , garduri ) , bani pt. medicamente aferente unui mostenitor decedat pe o perioada de 6 ani , cheltuieli inmormintari parinti , constructie fintina , plati impozite pt. toata proprietatea desi fizic am folosit si folosesc doar o parte din ea conform intelegerii verbale dintre mostenitori
Ce fel de martori ( se admite un anumit grad de rudenie ) pot sa duc in instanta pt. dovedirea cheltuirii sumei de ~ 70000 lei in decurs de 22 de ani pentru a fi luata in calcul aceasta suma pentru compensare cu ceilalti mostenitori asupra terenurilor si caselor de impartit ?

Alte discuții în legătură

Caz de succesiune terenuri intravilane,, 2 case si extravilane + asbinvest asbinvest Buna ziua ! Sint mostenitor pentru parcele de terenuri extravilane si intravilane , respectiv doua case tip vechi ( din valatuci ) si doresc sa deschid ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral cu vanzaare DanielAl DanielAl Am de rezolvat următoarele obiective: I. Partajul unor terenuri, în bună înţelegere, între 5 moştenitori fraţi|/surori din care 4 în viaţă şi 3 ... (vezi toată discuția)
Mostenire LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU in anul 2009 am dezbatut mostenirea dupa bunicii mei , inclusiv ce a avut mostenire bunica de la parintii sai , prin judecatorie . La emiterea hotararii s-au ... (vezi toată discuția)