avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă sedinta de judecata
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

sedinta de judecata

daca o sedinta de judecata este publica , eu ca parte in proces (intimat) pot sa filmez sedinta? cu camera mea?
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 00:58, 13 Octombrie 2011
Nu puteti fotografia sau filma in sala de judecata. Pentru a face acest lucru aveti nevoie de autorizarea presedintelui instantei de judecata.
ok.asta ESTE LOGIC. NU TREBUIE SA APARA chipuri. dar nici vocinu se pot inregistra?
Asa cum a precizat mai inainte @alinaborza numai cu acordul presedintelui instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a filma in sala de judecata FileMooN FileMooN am dreptu de a filma intro sala de judecata un proces public find persoana fizica find ? (vezi toată discuția)
Filmarea sedintelor consiliului local Taurus Taurus Am dreptul ca cetatean, sa filmez la sedintele deschise ale consiliului local? Poate interzice primarul accesul cetateanului in sala de sedinte al consiliului ... (vezi toată discuția)
Proprietate privata miseta miseta Buna ziua, In anul 1998 am cumparat la licitatie o casa. Acum ziaristii si actualul primar, infiarbantati de alegeri, publica in ziar tot felul de neadevaruri ... (vezi toată discuția)