avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cu privire la conflictul de interese in cadrul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cu privire la conflictul de interese in cadrul proiectelor gestionate din fonduri europene

considerati ca exista un conflict de interese in situatia in care beneficiarul are asociat unic o persoana, persoana care este si actionar majoritar in cadrul firmei partenere cu un procent de 99%?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:28, 14 Octombrie 2011
In caz ce se cer un beneficiar diferent de partenerul, exista conflict de interese, dar depinde din cadrul fondurile despre care vorbiti. Eu as supus ce este un program posdru, si banuiesc ce aici nu existe conflictele, cu tot ce sunt beneficiarii care nu au nevoi de parteneri deferite, si in judete diferite, etc. Ar fi bine sa detaliati pentru ce fel de proiect s-ar fi depus cererea sa lamurim mai bine lucrurile.
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
Alvaro Liniers, Avocat
consider ca exista un conflict de interese la nivelul proiectului aplicat in cadrul POS DRU, deoarece nu se mai respecta parteneriatul, asa cum a fost el evaluat, avand in vedere ca beneficiarul X este asociat unic al firmei solicitante si actionar majoritar al firmei partenere, detinand 99 % din partile sociale.
proiectul a fost evaluat si s-a semnat contractul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprinderi legate sau partenere ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Buna seara, Am din nou nevoie de opinia voastra... Avem societatile comerciale X, Y si Z, prima detine 99% din capitalul social al firmei Y si, de asemenea, ... (vezi toată discuția)
Posibil conflict de interese in proiect european Ludof Ludof Buna ziua, In acest moment asociatia pe care o conduc implementeaza un proiect european in calitate de partener. Asociatia noastra, impreuna cu alta asociatie ... (vezi toată discuția)
Raporturi de munca intr-un proiect pos dru atnat atnat Suntem o unitate scolara si am obtinut finantarea unei Cereri, in cadrul Axei 2, DMI2.2. Echipa de implemantare este formata din : manager, asistent manager, ... (vezi toată discuția)