avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dezmembrari auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dezmembrari auto

am inceput de curand activitatea in cadrul unei firme care se ocupa cu dezmembrari auto. suntem la inceput de activitate si as vrea sa stiu de unde pot procura un formular. este vorba despre procesul verbal de dezmembrare.
Cel mai recent răspuns: contadia , utilizator 10:02, 18 Iulie 2013
pentru ca sunteti la inceput de activitate, pana sa emiteti acel proces verbal de dezmembrare, cititi cu atentie legislatia:

HG 2406/2004, OG 78/2000, OG 82/2000, HG 1313/2006, OG 36/2005.
avem autorizatie de functionare precum si contractele necesare pentru ridicare de materiale poluante si celelalte acte necesare desfasurarii activitati in sine. am ajuns practic la etapa in care vrem sa dezmembram .
Buna ziua!

As dori, va rog, un model de proces verbal de dezmembrare si as mai avea o nelamurire: o societate de dezmembrari auto cumpara masini pentru a le dezmembra. O parte din piesele rezultate se valorifica prin vanzare, iar alta parte este data la fier vechi. Masinile care sunt grav avariate sau mult prea vechi pentru a mai fi vandute pentru piese, sunt tocate direct pentru fier vechi. Cum se procedeaza? se intocmeste un proces verbal de dezmembrare pentru masinile care sunt valorificate pentru piese si un proces verbal de casare pentru cele care sunt vandute la fier vechi? Sunt doua formulare diferite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut. vreau să dezmembrez excavatoare acasă, la mine în curte, ... adrian120 adrian120 Salut. Vreau să dezmembrez excavatoare acasă, la mine în curte, și piesele să le vând. Care ar fi varianta cea mai ok astfel încât să fie totul legal? ... (vezi toată discuția)
Dezmembrari autoturisme, VASSY VASSY Buna ziua, Am un prieten care doreste sa achizitioneze masini radiate si sa le dezmembreze si sa vanda piesele. Ce inseamna din punct de vedere legal? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma administrator sau asociat imputernicit,....etc? ContSters81838 ContSters81838 In primul rand salutare tuturor As vrea sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema: Eu sunt administratorul unei societati srl in care detin 98% ... (vezi toată discuția)