avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul mediu lunar de bazã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul mediu lunar de bazã

Cum se calcula acest salariu pentru premiul anual in sistemul sanitar in anii precedenti ? Se lua in calcul salariul de baza sau salariul brut lunar ?

Alte discuții în legătură

Al 13-lea salariu CRISDIDA CRISDIDA stie cineva sa-mi spuna care este temeiul legal potrivit caruia se calculeaza al 13-lea salariu pentru angajatii bugetari? (vezi toată discuția)
Baza legala pt retineri andreeaz andreeaz ce act normativ precizeaza faptul ca pentru premii, al 13 lea salar se retine cotele....si cum se calculeaza al 13 lea salar...se are in vedere doar salarul de ... (vezi toată discuția)
Ajutor alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Va rog sa ma jutati in urmatoarea problema. Fac asta pentru prima data si vreau sa ma si informez, nu prea stiu cum se procedeaza. Am primit ... (vezi toată discuția)