@mdcc a scris:
"Vineri, 28 Octombrie 2011, 00:20
Subiect: NU ATI AUZIT DE ASA CEVA!!!
Supun atentiei dumneavoastra urmatorul text si vin si cu o rugaminte,ce pot sa mai fac?
In luna iunie ma trezesc cu Publicatie de vanzare asupra imobilului meu,cu care am girat pentru o societate,care se afla in faliment,fara Plan de organizare depus,introduc in termen contestatie la executare,cer suspendarea executarii si anularea tuturor actelor de executare.Ma deplasez la banca,duc instiitare si certificat de grefa,asta cu o zi inainte de licitatie.Apoi ma duc in ziua licitatiei la banca sa vad ce se intampla,licitatia nu s-a tinut,mai mult executorul bancar nici nu era in banca,am facut o adresa catre banca care am si inregistrat-o la ei unde spun ca nu s-a tinut licitatia si doresc sa se emita alta Publicatie,sa se reia procedura de la primul pas,sa fiu anuntat de emiterea altei Publicatii.Intre timp in instanta pierd pe exceptia de tardivitate,...nu am inteles nici astazi cum,deoarece am introdus in termen legal contestatia,depunand la instanta de doua ori confirmarea de primire a Publicatiei de vanzare,de mentionat ca pana cand am primit Publicatia nu mi-sa adus la cunostinta faptul ca s-a inceput executarea silita impotriva mea.A doua zi dupa ce instanta mi-a dat respingere pe tardivitate a contestatiei,executorul bancar a emis o alta Publicatie de vanzare,cu termen de licitatie...... peste 13 zile de cand a emis noua Publicatie,si cu o valoare de vanzare cu 25% mai mica decat evaluarea initiala,in contextul in care el nu a tinut licitatia anterioara.Din nou fac contestatie la instanta,cer suspendarea executarii si anularea actelor de executare,scot certificat de grefa ,fac instiintare catre executor sa opreasca licitatia deoarece s-a deschis o noua contestatie,o duc executorului,il pun sa semneze si stampileze de primire a adresei si a certificatului de grefa si plec de la banca ,ma intorc adoua zi si stupoare.....executorul vrea sa tina licitatia......si o tine....incheiem un proces verbal unde este stipulat ca i-am adus la cunostinta faptul ca s-a depus o noua contestatie pe rol in care cer suspendarea si anularea actelor de executare si ca eu consider ca licitatia este ilegala,semnam amandoi si el stampileaza procesul verbal,dupa care plec.
1.A SAVARSIT EXECUTORUL BANCAR FAPTA PREVAZUTA DE ART.246 COD PENAL?
2.POT CERE RECUZAREA LUI IN DOSARUL PRIVIND CONTESTATIA ?
3.CE POT FACE IN CONTINUARE?
Multumesc anticipat celor ce au avut rabdarea sa citeasca cele relatate si multumesc din suflet celor care imi vor raspunde!!!"
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
@alimanescu george a raspuns:
"Data post: Vineri, 28 Octombrie 2011, 10:56
In opinia mea, executorul bancar a savarsit infractiunea de abuz in serviciu. In situatia in care a intocmit si un proces verbal in care atesta ca a tinut licitatie, a savarsit si infractiunea de fals intelectual (289 CP). Tot infractiunea de fals intelectual trebuie sa fi fost savarsita si cu cazia intocmirii dovezii de comunicare a somatiei (probabil acesta este motivul pentru care contestatia v-a fost respinsa ca tardiva), in conditiile in care somatia nu v-a fost comunicata, ci vi s-a comunicat direct publicatia de vanzare.
P.S. Referitor la titlul topicului : Va rog sa ma credeti, am mai auzit de astfel de situatii. Nu sunteti prima persoana careia i se intampla asemenea abuzuri. Probabil ca executorul are deja si un cumparator, care intentioneaza sa cumpere la un pret cat mai mic.
ultima data editat de Alimanescu George pe data de Vineri, 28 Octombrie 2011, 10:59"
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
:offtopic:
@mdcc va rog, nu mai postati topicuri cu acelasi subiect.Continuati subiectul, aici:
Multumesc pentru intelegere.