Publicatia de vanzare la licitatie a unui imobil este obligatoriu sa se faca si intr-un ziar de larga raspandire ? Este o incalcare de procedura daca debitorul a cerut acest lucru, iar executorul s-a limitat sa se faca publicatia doar la sediul primariei, judecatoriei, debitorului ? Poate fi amendat executorul sau se poate anula licitatia ?
Debitorul a depus contestatie, dar nu a avut obiectii la licitatie, desi a putut face acest lucru, atunci se poate socoti ca s-a prejudiciat prin propriile fapte ?
ca sa fiu mai explicita, debitorul ar fi trimis la banca o instiintare prin care a cerut sa se faca publicatia de vanzare si in ziar, banca a socotit de cuviinta ca sunt suficiente cele facute la primarie, judecatorie. etc. A avut loc licitatia, s-a adjudecat imobilul, iar debitorul a depus contestatie la procesului verbal de licitatie ,ca banca nu a facut publicatia si la ziar, si a cerut in contestatie anularea licitatiei. Este posibil acest ucru, desi a semnat procesul verbal de licitatie si a fost intrebat daca are obiectiuni la care a raspuns ca nu are, si aceasta s-a consemnat in procesul verbal ? .Imobilul s-a adjudecat la a 4-a licitatie, iar debitorul nu a avut aceasta pretentie inainte, privind publicatia in ziar, ci doar atunci cand s-a adjudecat imobilul.
Nu e motiv de contestatie, mai ales nu e motiv de contestatie la distribuirea de pret. I se va respinge cu brio, mai ales daca pretul a fost cat de cat ok. Publicarea anuntului in ziar, nu e obligatorie.