In urma cu ceva timp mi s-a furat din casa un tablou. A fost chemata Politia si s-a dat declaratie, insa nu s-a intamplat nimic concret ulterior.
Astazi am vazut respectivul tablou in vitrina unui anticariat, specializat in vanzarea de obiecte vechi si valoroase.
Formulati plangere penala pentru furt , daca nu ati formulat , indicand locul unde se afla in prezent bunul sustras.
Daca ati formulat plangere penala , mergeti la politie , luati legatura cu comandantul sau cu ofiterul care instrumenteaza cauza si prin cerere indicati locul unde este expus la vanzare bunul.
Cel mai indicat ar fi sa obtineti o audienta la comandantul politiei , eventual chiar sa mergeti si la procurorul care supravegheaza instrumentarea cauzei cu aceasta cerere
Se merge la sectia unde apartin cu domiciliul (unde a avut loc furtul) sau la sectia de care apartine acel anticariat?
Mai mult ca sigur ca tabloul este vandut sau lasat in consignatie la acel anticariat, nu cunosc persoana care administreaza locatia. Cum se poate afla cum a intrat anticariatul in posesia obiectului furat? Ce protocol exista intre o persoana care depune si una care ia in primire un obiect, la un anticariat? Tinand cont ca e un obiect vechi si (evident) nu exista vreo factura la mijloc....
Politist lenes
robertsega32
pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)