avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul sotului supravietuitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul sotului supravietuitor

Buna ziua.Doresc sa stiu care sunt drepturile sotului supravietuitor in cazul in care eu dau coltul inaintea sotiei-.Am o casa cumparata inaintea casatoriei, un apartament bun propriu cumparat in timpul casatoriei cu banii din vanzarea altui apartament al meu.Sunt casatorit de 3 ani ,nu am copii cu sotia actuala dar am un baiat major din alta casatorie.Daca eu mor inaintea sotiei,ce ii revine baiatului meu si ce ii revine sotiei mele? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: anonimiu , utilizator 18:05, 7 Octombrie 2011
Drepturile sotului supravietuitor conform prevederilor noului Cod civil le gasiti in link-ul atasat. [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
doresc sa-mi raspundeti dvs stimata doamna Romascanu
De acord cu optiunea dumneavoastra insa,atunci cand doriti sa aflati opinia unei anume persoane,ar fi firesc sa adresati mesaj privat.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
multumesc pt precizare: nu am mai folosit optiunea " mesaj privat" dar pe viitor asa am sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la proprietate Iuliana Ecard Iuliana Ecard Buna ziua!Va contactez pentru următoarea problema:sunt proprietara unui apartament in care am trecuți în spațiu pe fiica mea si pe sotul meu.Sunt ... (vezi toată discuția)
Mostenire cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Vă aduc în discuţie întreaga situaţie ? Tatăl meu a decedat de curând.El are un copil dintr-o căsătorie anterioară.Copilul vrea să cedeze cota ... (vezi toată discuția)
Recasatorie , ce se intampla cu fiul mostenitor magika2002 magika2002 Buna ziua, as dori sa ma recasatoresc, eu am o garsoniera si o fata iar sotul o casa si un baiat . Ce drepturi are baiatul lui in garsoniera mea, si ... (vezi toată discuția)