avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire cont executor
Discuție deschisă în Executare silită

poprire cont executor

buna ziua,
sunt societate comerciala si am poprire pe contul bancar pentru neplata unui furnizor , suma existenta in cont este mai mica decat poprirea ,ridicarea de numerar pentru plata salariilor are prioritate fata de achitarea popririi?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat puteti de repede .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 10:48, 7 Octombrie 2011
Din sumele aflate in conturile poprite se pot efectua plati doar pentru obligatii datorate bugetului de stat,local,precum si salarii.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite neplatite iepurache2004 iepurache2004 va salut,am o problema de elucidat.Deci in cazul in care nu a fost plătit impozitul pe teren si pe locuinţă (aferent 2008), Direcţia taxe şi impozite ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sgabriel sgabriel buna ziua, In cazul in care exista o poprire pe un cont in cat timp de la incasarea banilor banca are obligatia sa vireze respectiva suma in contul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont- pt neplata impozit finante lucaamval lucaamval Buna ziua, Am primit înștiințarea de la banca ca mi-a fost poprit contul pt neplata impozitului pe profit pt un PFA. Valoarea poprita este ... (vezi toată discuția)