Sunt salariat la MAI si am calitatea de revolutionar...si de putin timp am intrat in posesia certificatului preschimbat. Va rog lamuriti-ma intr-o problema. La stabilirea dreptului la indemnizatia pentru luptatorii revolutiei se ia in calcul venitul brut realizat in cazul in care sunt salariat, iar venitul meu brut include si drepturile de hrana potrivit ord.50 in cazul politistilor...aceste drepturi de hrana sunt considerate venituri permanente si se iau in calculul venitului salarial brut sau se exclud din venitul salarial brut? Va rog sa ma lamuriti pentru a depune documentatia necesara obtinerii dreptului la indemnizatie. Multumesc!
Ok...numai ca singura sursa de venit este salariul , iar in salariul brut este inclusa si norma de hrana, norma care am inteles ca nu se ia in calcul la stabilirea venitului brut, fiind un drept care nu este permanent...asta era intrebarea daca se ia in calcul si norma de hrana ca si venit lunar provenit din salar, la stabilirea dreptului la indemnizatie...Multumesc mult!
v-am raspuns: in cazul indemnizatiei se ia TOT. intrebati si la Casa de pensii. Din 6 in 6 luni veti actualiza declaratia, asa ca nu conteaza ca spuneti ca nu este permanent.oricum se calculeaza lunar.
Persoanele care au obţinut titlurile prevăzute de Legea nr.341/2004 au dreptul la o indemnizaţie lunară reparatorie, calculată pe baza coeficienţilor de multiplicare ce vor fi aplicaţi asupra salariului mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata