avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenuri agricole
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenuri agricole

terenurile agricole luate in arenda,se pot subarenda?
daca ai acordul oamenilor.?

si daca nu,care ar fi modalitatea prin care sa te asociezi cu cineva pentru a lucra terenul pe care l-ai luat in arenda,ca el sa beneficiieze de subventia de la stat?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:34, 8 Octombrie 2011
Va faceti o firma (srl), luati acele terenuri in arenda direct de la proprietari, faceti contracte de prestari servicii cu firme din zona care detin parc de utilaje agricole care sa va presteze diferite servicii specifice si puteti depune cerere pentru a putea incasa subventiile specifice celor care exploateaza terenuri agricole. Fara subarendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren agricol savali savali legea arendei din 1994,art 22 ,interzice subarendarea. in contract cu oamenii,exista o clauza ca terenul se poate subarenda. ce ii de facut?il subarendez sau ... (vezi toată discuția)
Teren agricol dat in arenda unei firme.poate arendasul sa-l inchirieze altor persone fizice telecomanda telecomanda Am dat in arenda unei firme 4 ha teren agricol.pretul 800.kg grau /ha Firma respectiva la randul ei a dat acest teren unor persoane fizice pentru al lucra ... (vezi toată discuția)
Contract comodat teren agricol fermactj fermactj Oamenii pe la noi isi depun actele la APIA pe teren si isi i-au banii direct. Eu am SRL si as vrea sa lucrez acest tip de pamant si nu sunt interesat de ... (vezi toată discuția)