avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECL 300 online?...+ revisal nou?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECL 300 online?...+ revisal nou?

Buna ziua!

1. Pentru transmiterea online a decl 300 [EDITAT- link invalid]

2. Se mai poate transmite revisalul vechi?... vreau sa fac urgent o angajare si inca nu mi-am instalat versiunea noua.

3. Dupa ce imi instalez versiunea noua a revisalului , se transmite tot ? Nu se dubleaza contractele?

Multumesc. :)
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: hrincaionela , utilizator 13:56, 10 Octombrie 2011
Pentru transmiterea decl.300 on line trebuie sa descarcati versiune PDF de pe ANAF.
gina.lucia a scris:
2. Se mai poate transmite revisalul vechi?... vreau sa fac urgent o angajare si inca nu mi-am instalat versiunea noua.

Nu mai puteti transmite angajarea salariatului in vechea forma de REVISAL. Incepand cu data de 16.08. toate datele se transmit in noul REVISAL.

3. Dupa ce imi instalez versiunea noua a revisalului , se transmite tot ? Nu se dubleaza contractele?
,

Cum sa se dubleze contractele, daca Dvs. preluati datele din versiunea veche? Sau puteti introduce manual in noul REVISAL salariatii activi la 16.08.2011.

Declaratia 300 - "Decont de taxa pe valoarea adaugata"- actualizata in data de 13.04.2011 o puteti descarca de aici :

[ link extern ]

Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Inca se mai pot transmite datele cu Revisalul vechi. Pana pe 28/10/2011, teoretic, se poate lucra cu ambele. Bineinteles, nu pentru aceeasi firma.
Iulian Manea a scris:

Inca se mai pot transmite datele cu Revisalul vechi. Pana pe 28/10/2011, teoretic, se poate lucra cu ambele. Bineinteles, nu pentru aceeasi firma.

Nu se mai pot transmite date cu REVISALUL vechi, stimate coleg.

Sunt unele ITM-uri care nu mai accepta fisiere .xml ....HG nr.161/2006 fiind deja abrogata ...

Alte discuții în legătură

Revisal tampau gabriela tampau gabriela Cum procedez cu contractele de munca incetate dupa 01.08.2011, transmise in vechea versiune REVISAL , intrucat in noul REVISAL se preiau doar contractele ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 actualizata: ultima versiune: soft a (versiunea 12/20.07.2011), soft j (versiunea 1.5.0/18.07.2011) Valentin_buzau Valentin_buzau [b]DECLARATIA 112 actualizata: ultima versiune: Soft A (versiunea 12/20.07.2011), Soft J (versiunea 1.5.0/18.07.2011)[/b] Descarca de aici: ... (vezi toată discuția)
Transmitere online noul revisal mirelanicola.72 mirelanicola.72 va rog sa-mi spuneti daca noua varianta de revisal are optiunea de a genera doar ultimele datele introduse (in cazul adaugarii unui nou salariat, implicit un ... (vezi toată discuția)