avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Nedepunerea actelor ca si platitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Nedepunerea actelor ca si platitor de TVA

Buna ziua
In data de 01.09.2011 mi-a fost eliberat certificatul de inregistrare fiscala de la ORC Timis
in toate actele de infiintare firma si altele ce au mai fost dupa infiintare am bifat rubrica in care apare ca vreau sa fiu PLATITOR DE TVA. Pe site la finante apar ca si neplatitor de TVA. Din 26.09.2011 am inceput propriu-zis activitatea, adica am avut casa de marcat si am scos bonuri, ca si platitor de TVA.
Pana in ziua de azi 07.10.2011 nu am reusit sa imi depun actele la finante cum ca vreau sa fiu platitor de TVA pt ca de fiecare data doamna de la ghiseu imi gasea cate ceva lipsa in acte #-o . In cazul in care eu am emis bonuri fiscale cu TVA ce mi se poate intampla?
am uitat sa precizez ca activitatea firmei este comert
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:08, 9 Octombrie 2011
Riscati sa platiti toata TVA colectata (0,1935 x valoarea vanzarilor) de la infiintare pana la data la care veti deveni platitor de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atentionari la d112 andreea_lazar andreea_lazar Buna ziua La D112 apar atentionari , spre exemplu: \'Nu sunteti inregistrat ca platitor pentru cod de obligatie: 602\' cum pot sa reglez? (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva - nedumerire amelie11 amelie11 Am fost saptamana asta la Administratia Financiara sa ma inregistrez ca PFA, dar acum mi-am dat seama ca am uitat sa intreb ceva despre TVA. Eu vreau sa fiu ... (vezi toată discuția)
Completare registru vanzari si cumparari Andreea7777 Andreea7777 Va rog sa ma ajutati, ce trebuie sa trec in registru cumparari? Am facturi cu diferite achizitii, astea stiu ca trebuie trecute in registru cumparari. 1. ... (vezi toată discuția)