Buna ziua, as dori sa va intreb daca in momentul controlului de la ITM salariatii aveau contracte de munca inregistrate si semnate de catre salariati , iar 5 din cei 35 cu, contract erau in verificarea aptitudinilor conform art 29 din HG 500/2011 ,stipulat in ROI si semnat de catre acestia ,iar declaratia data a fost ca intradevar in ziua controlului au venit pentru prima data ptr a purta o discutie.Mentionez ca cele 5 persoane nu lucrau in momentul controlului ci purtau discutii. Intrebarea era daca amenda este justificata si daca se mai poate face ceva .Va multumesc , astept raspuns urgent
Art.29 nu exista ... unde ati vazut dvs ca HG nr.500/2011 are 29 de articole ???
Sigur amenda a fost data pentru acei salariati ? ... daca este asa cum sustineti dvs, atunci contestatie in termen de 15 zile de la data comunicarii procesul-verbal de contraventie intocmit de catre inspectorii ITM ...
Contract de munca
bgina
am angajat un spalator auto in data de 17.11.2011 dar nu l-am inregistrat in revisal si in 19.11.2011 am avut control de la itm ce poatr urma... ei au ... (vezi toată discuția)