avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... redirijare mesaje la alta adresa de e-mail
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

redirijare mesaje la alta adresa de e-mail

Buna seara,
adresa de mail cu care m-am abonat este cea de la locul de munca,unde actualmente s-a instituit un sistem de monitorizare permanenta a utilizarii statiilor de lucru,la nivel national.In prealabil s-a procedat la o "curatire" a computerelor de tot ce este strain(abonari la siteuri,adrese adaugate la favorite,etc.) si nu voi mai primi pe acea adresa mesajele,motiv pentru care va rog sa ma consiliati cum trebuie procedat.Precizez ca am intentionat modificarea adresei de mail cu cea personala dar nu am reusit(am primit mesaj ca adresa figureaza deja in baza de date.
Poate ar exista varianta redirectionarii tuturor alertelor de mesaj catre adresa personala de e-mail.
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 12:47, 8 Octombrie 2011
Buna seara,

Poate nu am inteles eu foarte bine. Ati incercat sa schimbati adresa de e-mail de la locul de munca, cu cea personala din campul "Date personale/Parola" si nu ati reusit? Pentru ca are optiunea "schimba", care permite modificarea adresei de e-mail. Am incercat eu, anterior postarii mesajului.
Am incercat din nou si primesc acelasi mesaj:"adresa de e-mail xxx se gaseste deja in baza de date".
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
In acest caz, adresati-va administratorilor acestui site. Dansii sunt in masura sa rezolve aceste probleme cu specific tehnic. :)
Multumesc.
M-am adresat cu ceva vreme in urma,printr-un mesaj privat,d-lui Alin Popescu dar nu am primit raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai primesc alertele ustinescu_lucica ustinescu_lucica Doresc sa va intreb de ce nu am mai primit mail-uri la alerta creata? (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Scchimbare adresa de email gabiv2 gabiv2 Buna ziua! Cum as putea sa-mi schimb adresa de email din \\\"informatii personale\\\" cea unde primesc a (vezi toată discuția)