avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am nevoie de un expert calculare Cereri de Rambursare ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am nevoie de un expert calculare Cereri de Rambursare TVA pe proiecte POSD DRU

Buna ziua,

intrucat am ramas intr-un proiect POSDRU fara un expert contabil si financiar care sa calculeze CERERILE DE RAMBURSARE / RESTITUIRE TVA la nivel de proiect POSDRU, am nevoie urgenta de un astfel de expert.

Va rog sa imi dati detalii pe mesaj privat eventual.
Multumesc'

E.S.

:help:

Alte discuții în legătură

Actiunile noastre conteaza! oficial, se reiau platile pe posdru! Daniela Bolog Daniela Bolog 26 septembrie 2012 Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a anuntat astazi, la finalul sedintei de Guvern,[b] in mod oficial, faptul ca urmeaza sa fie reluate ... (vezi toată discuția)
Plati posdru ainginer ainginer Buna ziua Imi permit sa pun si eu o intrebare in forum Teoretic sint formator la acest proiect ,care momentan, nu stiu din ce cauza a fost ... (vezi toată discuția)
Proiect posdru monografii contabile lenuborsan lenuborsan Buna ziua Am si eu rugamintea de a ma ajuta cu o monografie contabila,in cadrul unei societatii partenere intr-un proiect Posdru. 1.inregistrarea acordului ... (vezi toată discuția)