avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cai de atac
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cai de atac

O persoana,a fost gasita nevinovata la judecatorie. Procurorul a facut recurs la tribunal. Si acolo s-a dat verdictul de nevinovat.Procurorul a facut recurs la Curtea de Apel si judecatorul la condamnat la inchisoare cu suspendare .Definitiva. Mai exista vre-o cale de atac?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:14, 8 Octombrie 2011
nu.doar cai extraordinare
Si puteti sa-mi spuneti unde sa caut?
...la barou, un avocat, sa va spuna daca exista motive de contestatie in anulare sau revizuire.
Eu zic sa o lasati balta si sa nu mai cautati avocat.
In procent de 99 la suta nu mai aveti ce face si veti cheltui bani aiurea...
In conditiile in care sunt indeplinite cerintele prevazute de lege , aveti calea contestatiei in
anulare , in conditiile respectarii disp. art 386 si urm. c.pr.pen. sau a formularii unei cereri de revizuire in conditiile art.393 c.pr.pen.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac pt.o hot.irevocabila si definitiva penala neadrian neadrian Doresc sa aflu daca se mai poate face ceva in cazul in care s-a emis o hot.jud.definitiva si irevocabila.S-a efectuat deja arestarea.Multumesc. La data ... (vezi toată discuția)
Cai de atac extraordinare - termene alin02 alin02 buna ziua as dori si eu un rasp,daca la un dosar penal ramas definitiv pedeapsa cu executare am inteles ca se poate face cale de atac revizuire si hotarare in ... (vezi toată discuția)
S a pronuntat pedeapsa cu executare. ce se poate face? irinapetrescu irinapetrescu doua instante au hotarat ca nu sunt suficiente dovezi pentru pronuntare de vinovatie. iar a treia a pronuntat vinovat si pedeapsa cu executare, 3 ani si ... (vezi toată discuția)