avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai de atac extraordinare - termene
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai de atac extraordinare - termene

buna ziua as dori si eu un rasp,daca la un dosar penal ramas definitiv pedeapsa cu executare am inteles ca se poate face cale de atac revizuire si hotarare in anulare,care este termenu in care poti depune cererea de hotarare in anulare,va rog un raspuns multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
alin02, utilizator
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 16:18, 11 Martie 2013
revizuirea si contestatia in anulare sunt cai extraordinare de atac specifice pentru anumite situatii prevazute limitativ in codul de procedura penala. Termenele sunt diferite, in functie de calea aleasa. Dati o cautare pe internet dupa articolele 386 si urmatoaree si 393 si urmatoarele.

mergeti urgent la un avocat cu hotararea judecatoreasca daca o aveti sa vada daca exista motive pt revizuire sau contestatie in anulare.

nu trebuie sa va faceti mari sperante, foarte rar se admit asemenea cereri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Cai de atac andral andral O persoana,a fost gasita nevinovata la judecatorie. Procurorul a facut recurs la tribunal. Si acolo s-a dat verdictul de nevinovat.Procurorul a facut recurs ... (vezi toată discuția)
Cale atac hotarare admitere apel stabilire domiciliu minor? Un_q Un_q Exista cale de atac la hotararea de admitere apel stabilire domiciliu minor? In prima instanta a fost stabilit domiciliul minorului unuia dintre parinti, la ... (vezi toată discuția)