avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii firma telefonie mobila - probleme cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii firma telefonie mobila - probleme cu recuperatorii

buna seara . am avut acum citiva ani un abonament la o firma de telefonie mobila si am ramas cu o datorie de 190 ron iar acum o firma de recuperari imi cere suma de 1700 ron . am dat 100 de ron acu un an dar ei tot nu renunta la acea suma. ce pot facept a nu plati acea suma imensa ? pot pune asa multe penalizari?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:25, 9 Octombrie 2011
NU AU DREPTUL SA VA CALCULEZE PENALIZARI MAI MARI CA SUMA RESTANTA , POT DOAR SA ECHIVALEZE , ADICA 90 LEI SUMA DEBITOARE , PLUS 90 LEI PENALIZARI . Pentru o asa suma nici in judecata nu va pot da pentru ca nu se merita . Meritul lor este sa va intimideze , insa dumneavoastra daca platiti macar suma debitoare aceea de 90 lei o sa vedeti ca veti fi lasat in pace .
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
Anjelique, utilizator
Din cate stiu penalitatile pot depasi cuantumul debitului pincipal daca exista trecuta o clauza contractuala (clauza penala de exemplu ), dar ca sa fiti sigura ca suma e corecta trebuie sa validati suma si si sa cereti agentiei de colectare debite sa va trimita toate actele doveditoare ale debitului precum si modul de calcul a acestor penalitati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
Flavius1984, utilizator
Jurisprudenta, referitoare la "ajustarea penalitatilor" in contractele de servicii telefonie mobila:

www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriptie alinacris alinacris Buna ziua. As dori sa ma indrumati cu privire la o problema legata de o datorie catre firma telefonie mobila [EDITAT] - in septembrie 2011 am primit o somatie ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita - penalitati, esalonare tytovici tytovici de cativa ani nu mi-am platit o factura de 650 lei la un operator de telefonie mobila acum am primit o instintare de la o firma de recuperare care imi spune ca ... (vezi toată discuția)
Litigiu contract abonament telefonie mobila Georged89 Georged89 Buna ziua, Am urmatoarea problema : Am incheiat un abonament de telefonie mobila cu un operator de telefonie mobila in data de 13.09.2013 pe o perioada ... (vezi toată discuția)